Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ανακοινώνει τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στη Ρόδο με αντίπαλο το Μαρούσι

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας του εν όψει των αγώνων της Ευρωλίγκας στην Τουρκία, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ανακοινώνει τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στη Ρόδο με αντίπαλο το Μαρούσι.

Η ομάδα των βορείων προαστίων θα έρθει ως προσκεκλημένη του συλλόγου μας στη Ρόδο, στις 27 Φεβρουαρίου για τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου στο «Βενετόκλειο» και στην Κρεμαστή, αντίστοιχα. Οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν σύντομα από τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του προπονητή Αντώνη Μαρκάκη και του συνεργάτη του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό εν όψει των αγώνων της Ευρωλίγκας στην πόλη Yalova της Τουρκίας. Παράλληλά, η διοίκηση του συλλόγου ρυθμίζει όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού στην Τουρκία από 12 έως 16 Μαρτίου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!