Πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση βράβευσης αθλητών και αθλητικών σωματείων

Πραγματοποιήθηκε  χθες ,  16/08/2015,   η  εκδήλωση βράβευσης  αθλητών και αθλητικών σωματείων  για το  2015. Στο Χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Καλυμνίων  κος Ιωάννης  Γαλουζής  ,αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υλοποίηση της εκδήλωσης πρότεινε  η εκδήλωση αυτή  να καταστεί  θεσμός  με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση των αθλητικών  πραγμάτων της Καλύμνου και την ενθάρρυνση των νέων να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι , παρόλες  τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνά ο τόπος μας ,τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και η Επιτροπή Αθλητισμού εξασφάλισαν ένα ικανοποιητικό κονδύλι για την  υλοποίηση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων. Αποτελεί στόχο –όπως είπε- της δημοτικής αρχής να υποστηρίξει τα σωματεία και τους αθλητές να συμμετέχουν σε πανελλήνιους αγώνες ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης αλλά και σεβασμό προς το έργο που επιτελείται στον τομέα του αθλητισμού.

Το βαθύτερο νόημα της εκδήλωσης είναι να προβληθεί η βαθύτερη αξία της νίκης ,να τονιστεί η αξία του  «ευ  αγωνίζεσθαι» και να αναδειχθούν τα διαχρονικά ιδεώδη του αθλητισμού.

Ολοκληρώνοντας ο Δήμαρχος συγχάρηκε τον πρόεδρο της επιτροπής αθλητισμού ,τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και την αρμόδια υπηρεσία για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουν  για την αναβάθμιση του αθλητισμού στο νησί μας.

Από το Γραφείο  Τύπου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!