Κι επίσημα χειμερινό το Μουντιάλ του Κατάρ - Στις 21 Νοεμβρίου η σέντρα

Στις 21 Νοεμβρίου 2022 θα γίνει η πρώτη σέντρα του Μουντιάλ του Κατάρ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της FIFA.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην ασιατική πρωτεύουσα κατά την περίοδο του καλοκαιριού ανάγκασαν την παγκόσμια ομοσπονδία να προσαρμόσει το πρόγραμμά της σ’ αυτές, γεγονός που θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στο καλεντάρι της σεζόν.

Η διοργάνωση θα έχει διάρκεια 28 ημέρες, με την μεγάλη πρεμιέρα να γίνεται 21 Νοεμβρίου και το φινάλε στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ οι διεθνείς παίκτες θα αποδεσμευτούν απ’ τις συλλόγους τους στις 14 Νοεμβρίου.

Πάντως, το τουρνουά θα διαρκέσει λιγότερες μέρες από τις διοργανώσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, προκειμένου να μην επηρεαστούν περισσότερο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων.

Πηγή: sport-fm.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!