Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν στη Κάλυμνο αγώνες στίβου

ΤοΣάββατο 17 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν στη Κάλυμνο αγώνες στίβου για τις αναπτυξιακές ηλικίες (Παμπαίδων/Παγκορασίδων Β’), στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου που έχει υιοθετηθεί από τη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Πάνω απόεκατόν εξήντα (160) αθλητές και αθλήτριες από δωδεκανησιακά σωματεία, από τα νησιά Πάτμο,Κάλυμνο, Κω, Σύμη κ Ρόδο θα βρεθούν στο νησί της Καλύμνουκαι θα ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής σε αγώνες, ύστερα από αρκετούς μήνες.

Ο Δήμος Καλυμνίων (ο Οργανισμός Αθλητισμού του Δήμου) θα μεριμνήσει για τη διαμονή και διατροφή και η  Περιφέρεια Ν. Αιγαίου (η οποία υλοποιεί το πρόγραμμα σε συνεργασία με  τους Δήμους των νησιών) για τη μετακίνηση και προβολή της εκδήλωσης (έντυπο υλικό-αφίσες κλπ).                                                                     

Οι αθλητικές αποστολές θα φθάσουν το Σάββατο μεσημέρι (17/10) με το πλοίο και οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16:30μ.μ.                                                                                                   Η επιστροφή των αθλητικών αποστολών θα γίνει τη Κυριακή το μεσημέρι από την Κάλυμνο πάλι με το πλοίο.                                                                                                                  Στους αγώνες  θα παραστεί και θα τιμήσει ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ.Βασίλης Σεβαστής , πρωταθλητής Ελλάδας , Βαλκανιονίκης , παλιός αθλητής της Καλύμνου , εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ .                                                            

Με αφορμή τους αγώνες αυτούς ανακοινώνουμε ότι σε συνεργασία με την Κεντρική Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και ειδικά με τον ΓΓ Βασίλη Σεβαστή και σε συνεννόηση με τον Α.Σ. ΚΑΖΩΝΗΣ Καλύμνου και με την οικογένεια του αείμνηστουΘεόφιλου Κλωνάρη, ιδρυτή και επί  χρόνια προέδρου του Α. Σ. ΚΑΖΩΝΗΣ Καλύμνου και αντιπροέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου , εργαζόμαστε για τηνκαθιέρωση της περιοδικής διεξαγωγής στην Κάλυμνο, αγώνων στίβου υψηλού κύρους αφιερωμένων στην μνήμη του Θεόφιλου Κλωνάρη, με στόχο την παραδειγματική αναγνώριση της προσφοράς του στον κλασικό αθλητισμό της πατρίδας μας και την στήριξη της ανάπτυξής του στα νησιά μας και ειδικότερα στην Κάλυμνο που τόσο αγαπούσε  και με πάθος υπηρέτησε. Στην προσπάθεια μας αυτή υπολογίζουμε με βεβαιότητα στην ενεργό συνεργασία και στην ηθική και υλική υποστήριξη τόσο του Δήμου Καλυμνίων όσο και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αλλά και κάθε άλλου θεσμού ή προσώπου που συμφωνεί με το στόχο της.

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!