Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση πραγματοποίησε ο Α.Ο. Βαθύ

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση πραγματοποίησε ο Α.Ο. Βαθύ, αφού κατάφερε να εντάξη στο δυναμικό του, τους αδερφούς Αντώνη και Μανώλη Καμπουράκη που πέρσι αγωνίστηκαν στην ομάδα του Ανταγόρα Κω με ιδιαίτςρη επιτυχία.
Οι προσθήκες των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών αναμένετε να δώσουν σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Ν. Γιαμαίου κυρίως επιθετικά, μιας και ο Αντώνης ήταν πέρσι ο 1ος σκόρερ του Ανταγόρα με 14 γκολ στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας ενώ και στο εφηβικό πρωτάθλημα κατάφερε να σκοράρει άλλες 26 φορές.
 
Η οικογένεια του Α.Ο. Βαθύ τους καλοσωρίζει και τους εύχετε καλή επιτυχία τόσο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά κυρίως στους μαθησιακούς τους στόχους.
 
O Πρόεδρος Δ.Σ
Μικές Α. Ρήγας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!