Δύο νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στη Ρόδο

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) κ. Γιώργο Γκιρτζίκη δέχτηκε στο γραφείο ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και συζήτησε μαζί του θέματα αθλητικών υποδομών και ποδοσφαίρου για το νησί της Ρόδου.  

Παρουσία της προέδρου της ΑΝΔΩ  κ. Βασιλικής Παπαδάκη καθώς και του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτη Διακοφώτη καθώς και μελών της διοίκησης ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι προχώρησαν με ταχύτατους ρυθμούς οι διαδικασίες για τη χρηματοδότηση από την ΑΝΔΩ δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων στο νησί και συνεχίζονται ταχύτατα  οι εργασίες για την ολοκλήρωσή τους.

Πρόκειται για το γήπεδο της ΕΠΣΔ στο Τσαΐρι κι ένα ακόμα για το Ποδοσφαιρικό Σωματείο Χάλκης που βρίσκεται στην περιοχή της Παστίδας. Η χρηματοδότηση και των δύο αυτών έργων γίνεται σε ποσοστό 100% από την ΑΝΔΩ και ο προϋπολογισμός για το καθένα ξεπερνά τα300.000 ευρώ.

Ο κ. Χατζηδιάκος καλωσόρισε τον πρόεδρο της ΕΠΟ με τον οποίο έχουν κοινή πορεία στο παρελθόν στους χώρους του ποδοσφαίρου, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης και υπογράμμισε ότι η νεολαία μας επιβάλλεται να έχει αθλητικές υποδομές αξιόπιστες οι οποίες θα την απασχολούν δημιουργικά.

Σε ότι αφορά τα δύο γήπεδα υπογράμμισε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες σ΄ αυτά το καλοκαίρι και πολύ σύντομα η Ρόδος θα έχει δύο ακόμη χώρους άθλησης της νεολαίας στο ενεργητικό της. Κάλεσε δε τον πρόεδρο της ΕΠΟ στα εγκαίνια των γηπέδων όταν αυτά γίνουν πρόταση την οποία και απεδέχθη.        


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!