Τιμήθηκαν από το Δήμο Πάτμου οι αθλητές του TAEKWODO και του KICK BOXING

reportage www.patmostimes.gr . Τιμητική εκδήλωση οργάνωσε ο δήμαρχος Πάτμου για την απονομή επαίνων στους αθλητικούς συλλόγους  TAEKWODO και KICK BOXING  και τους αθλητές τους  που διακρίθηκαν το 2015 στο άθλημα τους και απέσπασαν μετάλλια, σε αθλητικές διοργανώσεις. Η τιμητική εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016  ώρα 13:30 στο Δημοτικό κατάστημα.

Στην εκδήλωση εκτός από τους αθλητές παρεβρέθηκαν οι προπονητές, Θανάσης Κωνσταντάς του TAEKWODO και Χρήστος Γαλάζιος του KICK BOXING  καθώς και οι γονείς των παιδιών. 

Ο δήμαρχος κ. Στόικος παραδέχθηκε ότι δεν έδωσε η δημοτική αρχή την προσοχή που έπρεπε στον αθλητισμό αλλά υποσχέθηκε ότι από δω και πέρα ο αθλητισμός θα είναι ψηλά στο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής.

Διαβάστε Περισσότερα και δείτε πλούσιο φωτο-ρεπορτάζ ... http://www.patmostimes.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!