Ο Ολυμπιακός στηρίζει τους Νησιώτες για το Νόμπελ Ειρήνης!

Ο Τσόρι Ντομίγνκες και ο Ιντέγε Μπράουν ψήφισαν υπέρ των Ελλήνων νησιωτών, για το Νόμπελ Ειρήνης και δήλωσαν εμπνευσμένοι από την προσφορά στους πρόσφυγες.  

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση των νταμπλούχων Ελλάδας:

«Η χώρα μας βρέθηκε και εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, με υψηλό βαθμό δυσκολίας, υποδεχόμενη ένα μεγάλο κύμα προσφύγων και προσφέροντας βοήθεια, με κάθε τρόπο! Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου, οι οποίοι καθημερινά βλέπουν χιλιάδες πρόσφυγες να καταφτάνουν από γειτονικές χώρες, αναζητώντας πέρασμα στην Ευρώπη, ή για να παραμείνουν εδώ και να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Η βοήθεια που προσφέρουν οι Έλληνες νησιώτες τους έχει φέρει υποψήφιους για το Νόμπελ Ειρήνης και δύο από τα «αστέρια» του Ολυμπιακού, ο «Τσόρι» Ντομίνγκεζ και ο Μπράουν Ιντέγε, στήριξαν με την ψήφο τους αυτή την προοπτική! Και οι δύο άσοι του Ολυμπιακού μας φιλοξενήθηκαν σε ένα πολύ όμορφο θέμα το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αφού έδωσαν την ψήφο τους, υπέρ της υποψηφιότητας των Ελλήνων νησιωτών, για το Νόμπελ Ειρήνης, κάλεσαν τον ελληνικό λαό να μπει και να ψηφίσει, προκειμένου το όλο εγχείρημα να επιτευχθεί!

ΙΝΤΕΓΕ

Τόσο ο «Τσόρι», όσο και ο Μπράουν δήλωσαν στην κάμερα του Mega συγκινημένοι από αυτό που είδαν, όταν η ομάδα μας επισκέφθηκε τη Μυτιλήνη και τόνισαν πόσο αξιέπαινη είναι η προσπάθεια που κάνουν οι Έλληνες νησιώτες, για να αλαφρύνουν το μαρτύριο των προσφύγων που φτάνουν στη χώρα μας! Με την ψήφο τους στήριξαν έμπρακτα τον ιερό σκοπό που υπηρετούν οι συμπατριώτες μας, στα νησιά του Αιγαίου και έδειξαν τον δρόμο της ευαισθητοποίησης και της δράσης και προς τους υπόλοιπους Έλληνες!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 Σε μία χώρα που έχει μάθει να μάχεται για τα ιερά που πρεσβεύει, σε έναν λαό που ξέρει να αγωνίζεται για αυτά που πιστεύει και έχει μέσα στην καρδιά του, οι Έλληνες νησιώτες δείχνουν τον δρόμο. Ο «Τσόρι», ο Μπράουν Ιντέγε, αλλά και σύσσωμος ο Ολυμπιακός στηρίζουν την υποψηφιότητα των Ελλήνων νησιωτών για το Νόμπελ Ειρήνης!

ΤΣΟΡΙ


Δείτε το βίντεο με τους δύο άσους του Ολυμπιακού να ψηφίζουν.

πηγή: http://www.filathlos.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!