Στα Κρητικά και τις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης ο Δήμαρχος Ρόδου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Επισκέψεις στην περιοχή των Κρητικών, αλλά και του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρησης στην περιοχή του Κορακόνερου, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος. 

Με στόχο την διαμόρφωση και ανάπλαση του κεντρικού δρόμου της περιοχής Κρητικών ο δήμαρχος δήλωσε ότι θα συνταχθεί μελέτη η οποία θα προβλέπει τον ευπρεπισμό της περιοχής που είναι από τις κεντρικότερες της πόλης.  Η μελέτη θα προβλέπει επίσης τη διευκόλυνση των διερχόμενων οδηγών.

Ο κ. Χατζηδιάκος επισκέφτηκε επιπλέον ακίνητα της περιοχής μεταξύ των οποίων το ιατρείο, προκειμένου να προγραμματιστούν εργασίες συντήρησής του.

Ακολούθως ο δήμαρχος Ρόδου πραγματοποίησε αυτοψία στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στην περιοχή του Κορακόνερου οι οποίες συχνά, σύμφωνα με καταγγελίες, γίνονται στόχος  αθίγγανων.

«Το τένις είναι ένα από τα ταχέως αναπτυσσόμενα αθλήματα στη Ρόδο» δήλωσε ο κ. Χατζηδιάκος και στόχος μας είναι η επέκταση των εγκαταστάσεων προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες αυτές όπως και άλλων αθλημάτων, αλλά και ο ευπρεπισμός των ήδη υπαρχόντων ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες που απαιτούνται στα παιδιά του νησιού μας και τους αθλητές».  


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!