ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΣΚ «ΚΑΖΩΝΗΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΣΚ «ΚΑΖΩΝΗΣ»: για την εκλογή νέου Δ.Σ. και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την προκήρυξη του συλλόγου μας που ανακοινώθηκε στα τοπικά ΜΜΕ την 24/01/2016 , θα διεξαχθούν οι εκλογές του ΑΣΚ «ΚΑΖΩΝΗΣ» , την προσεχή Κυριακή 28/02/2016 στον χώρο του ΚΑΠΗ , για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας και την νέας Ελεγκτικής Επιτροπής του.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα

Όποιοι και όποιες ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα είτε για το Δ.Σ. είτε για την Ελεγκτική Επιτροπή μπορούν να το δηλώσουν είτε στον Πρόεδρο είτε σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. είτε σε έναν από τους γυμναστές του συλλόγου που θα φροντίσουν μαζί τους την τυπική κατοχύρωση της υποψηφιότητάς τους έως και την Παρασκευή 26/02/2016.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις εκλογές αυτές είτε ως υποψήφιοι είτε απλώς για να ψηφίσετε . Και τα δυο είναι πολύ σημαντικά για τον σύλλογό μας και την στήριξη του Κλασικού Αθλητισμού την Κάλυμνο.

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΗΝΙΟΥ ΑΝΝΑ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΡΟΥΣΣΟΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!