ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΤΟΝ 3ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΡΟΔΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Συμμετοχή από την Άπω Ανατολή θα έχει φέτος ο Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου στις 17 Απριλίου 2016. 

Μαραθωνοδρόμος από την Ιαπωνία έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή και μάλιστα επικοινώνησε με την Οργανωτική Επιτροπή, μέσω του ιντερνέτ, εκφράζοντας την χαρά της που θα τρέξει στη Ρόδο και ειδικότερα στην Ελλάδα, γενέτειρα του αθλητισμού και του Μαραθωνίου Δρόμου. Πρόκειται για την 63χρονη ΜασάκοΙσίντα, που λατρεύει τους αγώνες μεγάλων αποστάσεων, τους οποίους και «υπηρετεί» εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Η διαδρομή των 42.195 μ. έχει σημείο εκκίνησης  Κέντρο Ρόδου Δικαστήρια➢Πλατεία Ελευθερίας➢Οδός Σάββα Νικολάου➢Οδός Γεωργίου Παπανικολάου➢Οδός Κω➢ΟδόςΛέρου➢Οδός Καλύμνου➢Ακτή Μιαούλη➢Κάτω Πέτρες➢Οδός Κρητικά/Ιαλυσού➢Στροφή 1η στα φανάρια της διασταύρωσης της οδού Ιαλυσού/Κρητικά με τη οδό Ηλιάδων (Φανερωμένη)➢Οδός Ιαλυσού/Κρητικά➢Κάτω Πέτρες➢Ακτή Μιαούλη➢Οδός Καλύμνου➢Οδός Λέρου➢Οδός Κω➢Οδός Γεωργίου Παπανικολάου➢Οδός Σάββα Νικολάου➢Πλατεία Ελευθερίας➢Ακτή Σαχτούρη➢Πύλη Ελευθερίας➢Ακτή Σαχτούρη➢Οδός Αυστραλίας➢Νέα περιφεριακή Ρόδου➢Στροφή  2η στα φανάριατης διασταύρωσης της Νέας περιφεριακής Ρόδου με τη Λεωφόρο Καλλιθέας➢Νέα περιφεριακή Ρόδου➢Οδός Αυστραλίας➢Ακτή Σαχτούρη➢Πύλη Ελευθερίας➢Μύλοι➢Στροφή 3η στο ελαφάκι➢Μαρίνα Μανδρακίου➢Κέντρο, ΠλατείαΕλευθερίας➢Επανάληψηδιαδρομής➢Τερματισμός: Κέντρο Ρόδου, Πλατεία Ελευθερίας.

-Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.roadstorhodes.com

-ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ από τις 7π.μ. έως τις 2μ.μ

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΡΟΔΟΥ

ΟΙ Εθελοντικές ομάδες που στηρίζουν το Μαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες του, είναι:

-Φυσικοθεραπευτές Δωδ/σου

-ΕΟΠΚ

-Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

-Πρόσκοποι Ιαλυσού

-Οδηγοί

-Σαμαρείτες

-ΕΥΘΥΤΑ

-C.RO.P. Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου

-Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ»

-Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δωδ/σου

-Ποδηλάτες RodosCyclingclub

-Ανάδοχη Αγκαλιά

 

 

 

-2-

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

-Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Μαραθώνιο Δρόμο, τα 10.000μ., 5.000μ., και 1.000μ. θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 10 Απριλίου 2016.

Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του αγώνα www.roadstorhodes.com ή να προμηθευτείτε από το γραφείο πληροφοριών του Δήμου Ρόδου, Αβέρωφ 3, 85100 Ρόδος, 0030 22410 35945.

ΤΡΟΠΟΙ  ΕΓΓΡΑΦΗΣ

-Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.roadstorhodes.com

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax:22410 30145  / Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

γ.  Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:

Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Βύρωνος 1, 85100 Ρόδος / Τηλέφωνα:  22410 30145

-ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι  αιτήσεις που θα κατατίθενται αυτοπροσώπως ή με φαξ  για να θεωρούνται έγκυρες, πρέπει να συνοδεύονται συγχρόνως από φωτοτυπία  παραστατικού πληρωμής.

 

-Συνδιοργανωτές  της όλης εκδήλωσης είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η «ΜΚΟ» Μαραθώνιος Ρόδου και στηρίζουν, ο Δήμος Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ και η  Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!