O ΑΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ στο διεθνές τουρνουά Τζούντο Βαρσοβίας

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε το διεθνές τουρνουά τζούντο της Βαρσοβίας για τον ΑΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.

Στη πιο δύσκολη διοργάνωση που έχει λάβει μέρος μέχρι σήμερα η ομάδα του συλλόγου κατάφερε να επιστρέψει με τρία μετάλλια από τους 6 αθλητές που έλαβαν μέρος.

Να σημειώσουμε ότι στο τουρνουά της Βαρσοβίας συμμετείχαν ΒΕΛΓΙΟ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΚΩΤΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ.

Σε κάθε κατηγορία η συμμετοχή των αθλητών ξεπερνούσε τα 40 άτομα.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

3η ΘΕΣΗ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ : Ο Ηλίας σημείωσε 3 νίκες και 1 ήττα και κατέλαβε τη τρίτη θέση ύστερα από καταπληκτική εμφάνιση ξεπερνώντας το εαυτό του.

3η ΘΕΣΗ – ΤΥΡΙΚΟΣ ΦΡΑΖΗΣ : Ο Φραζης με τη σειρά του έκανε 3 νίκες 1 ήττα και κατέλαβε τη 3 θέση μετά από πολύ δύσκολα παιχνίδια .

3η ΘΕΣΗ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ : Ο μικρός Άγγελος είναι μια σταθερή αξία ! 3 νίκες μια ήττα!

ΣΟΛΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ : Ο Γιάννης έκανε δυο καταπληκτικά παιχνίδια και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει τον καλύτερο αθλητή της κατηγορίας από την ΟΥΚΡΑΝΙΑ αλλά σε τριπλή ισοβαθμία έπαιξαν ρόλο τα κιλά οπού και τον άφησαν εκτός πορείας μεταλλίων. Να αναφέρουμε ότι ο μικρός Γιάννης κάνει μόλις ένα χρόνο τζούντο και στάθηκε ισάξια στους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας.

ΤΥΡΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ-ΚΟΥΡΟΥΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ : Οι δυο αθλητές αποκλειστήκαν στα προκριματικά αφήνοντας πίσω τον καλό τους εαυτό. Είναι και οι δυο αθλητές που έχουν να δώσουν πάρα πολλά. Το άγχος είναι ο μεγαλύτερος τους αντίπαλος!

Δήλωση προπονητή Κου Μπουντακη Δημήτρη:

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εμφάνιση μας, και είμαι ευχαριστημένος γιατί καταφέραμε να πάρουμε 3 μετάλλια σε ένα πολύ δύσκολο τουρνουά. Το πιο δύσκολο που έχουμε λάβει μέρος μέχρι σήμερα. Προσπαθούμε πάντα να επιλέγουμε δύσκολες διοργανώσεις γιατί εκεί βλέπεις πραγματικά το επίπεδο της ομάδας. Θα μπορούσα να βρω ένα τουρνουά με μικρή συμμετοχή αθλητών που με ένα αγώνα η ακόμα και χωρίς να παίρναμε μετάλλια , αλλά αυτό θα δημιουργούσε λάθος εντυπώσεις και στους γονείς και στα παιδιά. Κάθε χρόνο βάζουμε και ψηλότερα τον πήχη . «

«Το επόμενο αγωνιστικό μας τεστ είναι στη Ρόδο στις 23 Απριλίου οπού εκεί η αποστολή θα ξεπερνά τα 40 άτομα και θα έχουν την ευκαιρία και νέα παΐδια να παίξουν και θα κλείσουμε τη χρονιά μας με τις καθιερωμένες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών. Έναρξη τον Αύγουστο και προετοιμασία για τους εφήβους στην ΟΥΑΛΙΑ και τους μικρούς στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.»

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς των αθλητών ARTOS&MELI , ANEM , BLUE STAR FERRIES!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!