Ολοκληρώθηκε ο 3ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου με επιτυχία.

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο 3ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου, ένα σημαντικό γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας και συμβολισμού στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού για το νησί μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Αθλητές από όλο τον κόσμο ήρθαν στη Ρόδο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο φετινό Μαραθώνιο της Ρόδου και μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην νεολαία του νησιού μας.

Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος μαζί με τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ παρακολούθησαν τον αγώνα και βρέθηκαν κοντά στους  αθλητές  που συμμετείχαν στο 3ο διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου.

Κατά την απονομή των μεταλλίων ο Δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές για την συμμετοχή τους, του Ολυμπιονίκες που τίμησαν με την παρουσία τους τον Μαραθώνιο και το νησί μας, τους διοργανωτές, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ΣΕΓΑΣ, τον ΔΟΠΑΡ και όλους τους χορηγούς, φορείς, εθελοντές και τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου για την άρτια διοργάνωση του αγώνα συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχή διεξαγωγή του αθλητικού αυτού γεγονότος.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!