Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη του Α.Σ. ΤΑΕ ΚWON DO ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη του Α.Σ. ΤΑΕ ΚWON DO ΚΑΛΥΜΝΟΥ στης 17/4/2016 στο δημοτικό στάδιο Καλύμνου. 

Εκτός από το όμορφο θέαμα που μας προσέφεραν οι μικροί καΙ οι μεγάλοι αθλητές τόσο του TAE KWON DO, όσο και του HAPKIDO, η επίδειξη είχε φιλανθρωπικό σκοπό - τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό σύλλογο ''Άγιος Νικόλας''. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στο δάσκαλο Γιώργο Τσουκαλά καθώς και σε όλους τους σπόνσορες για την συμβολή τους στην προσπάθεια αυτή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας !!!

Με εκτίμηση το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 


Παρακολουθήστε και την συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Τσουκαλάς λίγο πριν την ετήσια επίδειξη στην δημοσιογράφο του Αιγαίο ΤV, κυρία Ειρήνη Χαλκίτη. 
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!