Στις 24/9 ο 1ος ποδηλατικός γύρος υπεραποστάσεων (brevet) σε Κω και Κάλυμνο

Στις  24/9 θα διεξαχθεί ο  1ος ποδηλατικός γύρος υπεραποστάσεων (brevet) συνολικής απόστασης 200χλμ και θα λάβει χώρα στην Κω και την Κάλυμνο. Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω σε συνεργασία με την Λέσχη Ποδηλατικού Τουρισμού Ελλάδος. 

 Ο αγώνας είναι μη ανταγωνιστικός, δεν υπάρχει σειρά κατάταξης και οι ποδηλάτες θα πρέπει να περάσουν σε συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια από τα σημεία ελέγχου της διαδρομής και να τερματίσουν επιτυχώς στην πλ. Ελευθερίας σε λιγότερο από 13:30 ώρες συνολικά. Ο χαρακτήρας του αγώνα είναι πρωτίστως  αντοχής και δοκιμασίας, περιηγητικός και τουριστικός.

Μπορούν  να λάβουν μέρος όσοι ποδηλάτες  έχουν εγγραφεί επιτυχώς στα μητρώα της Λέσχης και φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό κατά την ημέρα του αγώνα. Όλες οι προϋποθέσεις υπάρχουν αναλυτικά στο site brevets. gr. Οι ποδηλάτες θα πρέπει να είναι αυτοϋποστηριζόμενοι , να διαβάσουν σωστά την διαδρομή(roadbook), να διατηρήσουν μια μέση ταχύτητα πάνω από 15χλμ/ωρα για να μπορέσουν  να περάσουν εγκαίρως τα σημεία ελέγχου και να τερματίσουν επιτυχώς.

Όσοι τερματίσουν εντός ορίων χρόνου μπορούν να λάβουν (προαιρετικά) το μετάλλιο του brevet (μπρεβέ). Ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω θα παρέχει μετάλλιο  σε όλους  τους συμμετέχοντες ανεξάρτητα από τον τερματισμό ή τον αριθμό των διανυθέντων χλμ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρακίνηση όλων των ποδηλατιστών να συμμετέχουν ανεξάρτητα εάν μπορούν να ολοκληρώσουν τον γύρο των 200χλμ και να υπερβούν τα ατομικά τους όρια έχοντας στόχο αφενός την ενεργοποίηση τους με τις προπονήσεις και την προετοιμασία στην ποδηλασία και την αντοχή και την ημέρα του αγώνα την προσωπική τους υπέρβαση και ευχαρίστηση από την προσπάθεια αυτή.

Θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε τεχνική βοήθεια, τροφοδοσία και μέριμνα για πρώτες βοήθειες καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα, αν και δεν προβλέπεται γιατί  ο αγώνας είναι για ποδηλάτες αυτοϋποστηριζόμενους σε όλα τα επίπεδα.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε

Νικολαος Πρέζας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

κιν. 6944265012

facebook: https://www.facebook.com/groups/brevetdodecanese/?fref=ts

https://www.facebook.com/events/1700700170183964/

 

πηγή: http://www.kosnews24.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!