Τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο ΤΑΕ ΚWON DO ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο μας ΤΑΕ ΚWON DO ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ αφού καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση

Τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο μας ΤΑΕ ΚWON DO ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ αφού καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην κατηγορία παίδων - κορασίδων 2006 εχρώμων ζωνών με 2 χρυσά - 3 ασημένια - 4 χάλκινα μετάλια και 28 κερδισμένους αγώνες στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα που γίνετε στην χώρα μας για ηλικίες απο 6-11 χρονών με την επωνυμία "7 ευ αγωνιζεσθαι". Όλες οι προσπάθειες και οι κόποι μας αποτυπώθηκαν στον αγωνιστηκό χώρο αφού καταφέραμε να ξεχωρήσουμε ανάμεσα στους μεγαλύτερους συλλόγους όλης της Ελλάδας!!! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και τους γονείς για την απόλυτη στήριξη σε εμένα και στον σύλλογο!!Τα μετάλια τα κατέκτησαν αναλυτικά: χρυσά : Μπουλαφέντης Θεοφίλης και Λιας Γιάννης, ασημένια: Γκιντίδης Χρίστος, Μητσάρα Μαρία και Πετράκης Γιώργος, χάλκινα: Κουλιανού Ευδοξία, Πετράκη Μαρία, Λιά μαρια και ΓκιντΊδη Βικυ!! Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!