Μεγάλα ονόματα του squash και φέτος στη Ρόδο

Πλούσιο θα είναι και φέτος το ταμπλό των προσκεκλημένων - επαγγελματιών παικτών του Διεθνούς τουρνουά squash που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου στο ξενοδοχείο SHERATON από τον Ροδιακό Όμιλο Τοιχοσφαίρισης, υπό την αιγίδα της Πανελληνίας Ένωσης Φίλων Τοιχοσφαίρισης.

Για μια ακόμα φορά, παίκτες παγκόσμιας κλάσης θα δώσουν το παρών στο νησί ανεβάζοντας έτσι κατακόρυφα το επίπεδο του αθλήματος στην περιοχή μας. Το παρών λοιπόν θα δώσουν ο Γερμανός Simon Rosner Νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης και νικητής του τουρνουά τα τελευταία 3 χρόνια, οι Αιγύπτιοι Omar Mossad πρώην νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης και Zahed Mohamed (Νο 25), ο Βρετανός Tom Richards (Νο 32) , ο Ελβετός Nicolas Muller (Νο 18) και ο Ολλανδός Sebastian Weenink.

Οι προετοιμασίες από τους διοργανωτές συνεχίζονται πυρετωδώς και όλα δείχνουν ότι και φέτος θα έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση που θα προσφέρει θέαμα στο Ροδιακό κοινό.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!