«Χάλκινη» η πρωταθλήτρια του Καζώνη Μαρία Ζωγραφάκη

Στον αγώνα δρόμου 5χλμ., του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Σε αγώνα απόστασης γνώριμης γι' αυτήν συμμετείχε η Μαρία Ζωγραφάκη την περασμένη Κυριακή.
Αυτός ήταν τα 5χλμ. παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με 18.24. Η αθλήτρια του Καζώνη είναι κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 2000μ. ΦΕ κορασίδων κι αυτό το διάστημα είναι φοιτήτρια στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.
Η Ελένη Θεοδωρακοπούλου, στην πρώτη της συμμετοχή στην απόσταση τερμάτισε πρώτη με 17.39, μπροστά από την έμπειρη Πόπη Αστροπεκάκη (17.57). Η συμμετοχή του κόσμου στο αγώνισμα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς ήταν χιλιάδες οι δρομείς που βρέθηκαν στην εκκίνηση και απόλαυσαν τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό στάδιο.
Άνθρωποι όλων των ηλικιών, που με χαμόγελο στα χείλη έφτασαν στον τερματισμό και ένοιωσαν την μαγεία της συμμετοχής σε έναν τέτοιο γεγονός
Ο Κώστας Νακόπουλος ήταν ο πρώτος αθλητής που μπήκε στο Παναθηναϊκό στάδιο την Κυριακή και σημείωσε την πρώτη νίκη σε αγώνισμα για τον 32ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό.
Ο έμπειρος πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων, διένυσε τα 5χλμ WIND σε 15.26 και όπως και πέρυσι αναδείχθηκε νικητής.
Δεύτερος με 15.35 ήταν ο Ανδρέας Δημητράκης και τρίτος ο Γιώργος Μίνο με 15.36.
 
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!