Επιτυχημένο τέλος αγωνιστικής περιόδου για τον Α.Σ.Νέων Καλύμνου

  Με άλλες δυο επιτυχίες κλείνει η χρονιά για το σύλλογο της Καλύμνου αφού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο παίδων Β ,
που διεξηχθει στην Αθήνα το περασμένο Σ/Κ οι αθλητές Κουλλιας Ιωάννης και Ρογαλιδης Αντώνης στη πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέλαβαν τη 3η θέση. Οι δυο αθλητές με 4 νίκες έφτασαν πολύ κοντά στον τελικό των κατηγοριών τους αλλά η έλλειψη πείρας και το άγχος τους άφησε στη τρίτη θέση.
Το 2014 ήταν μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για το σύλλογο αφού εκτός των Κουλλια και Ρογαλιδη είχαμε τις επιτυχίες της Δρη Σαββίνας μέλος της εθνικής ομάδας που κατέκτησε τη 2 θέση στο διεθνές τουρνουά της Σλοβενίας , τους Χαντζάρα, Φραζη και Οικονόμου όπου κατέκτησαν τη τρίτη θέση επίσης στο τουρνουά της Σλοβενίας, τον Τσιουγκαρη Κων/νο που κατέκτησε τη 2Η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων Α. και το Μαγκουλια Γιώργο όπου κατέκτησε τη τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.
Παράλληλα στη συμμετοχή της ομάδας στο Δωδεκανησιακό πρωτάθλημα που διεξηχθει στη Ρόδο ο Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ για 3η συνεχόμενη χρόνια κατέκτησε τη πρώτη θέση στις κατηγορίες παίδων στη γενική κατάταξη των συλλόγων.
 
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για τους επιχειρηματίες που με την στήριξη τους οι αθλητές του συλλόγου μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας.
Αναλυτικότερα οι χορηγοί είναι οι εξής :
KIOSAIR
ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
ANEM
ARGO
BLUE STAR FERRIES

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!