Τουρκικό ενδιαφέρον για το επόμενο Warriors Night .

  Μόλις μερικές ημέρες μετά την ολοκλήρωση του επιτυχημένου Warriors Night 3 ο Δημήτρης Μπουντάκης
μίλησε στο fightsports.gr για τη διοργάνωση που έγινε στην Κω, αποκαλύπτοντας μάλιστα μία πολύ σημαντική είδηση για το μέλλον του event
«Αυτό ήταν το τρίτο WN που κάναμε στην Κω και θεωρώ πως στέφθηκε με επιτυχία. Όπως και τις δύο προηγούμενες φορές που οργανωθήκαμε στην Κάλυμνο η παράδοση των γρήγορων και εντυπωσιακών νοκ – άουτ συνεχίστηκε. Με εξέπληξε το γεγονός πως την ίδια βραδιά και λίγο μετά το τέλος του WN μας προσέγγισαν τέσσερις Τούρκοι επιχειρηματίες για να κάνουν μαζί μας το Warrios Night στη γειτονική χώρα. Εάν όλα προχωρήσουν σωστά και κάνουμε το βήμα προς την Τουρκία τότε θα φροντίσουμε να έχουμε ένα ρόστερ Ελλήνων αθλητών, επαγγελματιών που θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο. Ήδη δέχομαι αρκετά τηλεφωνήματα από αθλητές για να λάβουν μέρος.Τέλος επειδή το βασικό μας μότο είναι να δίνουμε βάση στον μαχητή γιατί αυτός είναι η... καρδιά της κάθε διοργάνωσης σκοπός μας είναι να προσεγγίσουμε κι άλλα μαχητικά αθλήματα πέρα από το ΜΜΑ. Ευχαριστούμε τους μέγα χορηγούς που είναι η ΑΝΕΜ και ΛΑΦΑΣΙ Ναυτική,τον πρόεδρο του συλλόγου κ.Μάκη Χαντζάρα,όσους μας στήριξαν και προχωράμε πιο έμπειροι πλέον».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!