Ο Σφαιρόπουλος προπόνησε στο camp της Καλύμνου

Δύο Έλληνες προπονητές βρέθηκαν στο camp της Καλύμνου για να μεταφέρουν ορσιμένες από τις γνώσεις τους. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (ήταν και χθες, αλλά μόνο μίλησε στα παιδιά) και ο Μιχάλης Κουταλιανός μετέδωσαν στα παιδιά κάποια από τα μυστικά του αθλήματος.
Το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών αναφέρει:
«Η θεωρία έγινε πράξη στο παρκέ, κατά τη διάρκεια της τέταρτης μέρας του 1ου Basketball Camp της Ε.Α. Καλύμνου. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περίμενε από νωρίς το πρωί τους συμμετέχοντες στο Camp και φρόντισε ν" ανέβουν για τα καλά οι ρυθμοί, δίνοντας παράλληλα βασικές συμβουλές στα παιδιά, ώστε να βελτιωθούν. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε να καθοδηγήσει όλα τα τμήματα δείχνοντας διαφορετικά πράγματα στο καθένα από αυτά και βρέθηκε κοντά στους νεαρούς αθλητές, εξηγώντας με υπομονή όσα πρέπει να προσέξουν για να είναι ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Μετά από αρκετή ώρα δουλειάς, τα παιδιά υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα τον προπονητή του Κολοσσού, Μιχάλη Κουταλιανό ο οποίος με τη σειρά του, αφού τα ευχαρίστησε τους μίλησε για το αγαπημένο τους άθλημα. Στη συνέχεια ακολούθησαν διαγωνισμοί και πολύ παιχνίδι για τους μικρούς αθλητές υπό το βλέμμα των δύο προπονητών ενώ μετά το τέλος του προγράμματος ο Σφαιρόπουλος υπέγραψε πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί με τα παιδιά».
 
πηγή:  gazzetta.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!