Στην Κάλυμνο ο Παππάς προσκεκλημένος στο 1ο Basketball Camp της Ε.Α Καλύμνου

Στην Κάλυμνο θα βρεθεί τον Ιούλιο (7/7-12/7) ο Νίκος Παππάς καθώς είναι προσκεκλημένος στο 1ο Basketball Camp της Ε.Α Καλύμνου.
 
Η Κάλυμνος παίζει μπάσκετ! Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Basketball Camp της Ε.Α. Καλύμνου που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 12 Ιουλίου, έχει ήδη ξεκινήσει και το νησί είναι έτοιμο να υποδεχθεί μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του ελληνικού μπάσκετ.
Μαζί τους θα είναι οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιάννης Αθηναίου, Μιχάλης Κουταλιανός και Ανθή Χατζηγιακουμή, προκειμένου να δώσουν τις δικές τους συμβουλές και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος στους νεαρούς παίκτες που λατρεύουν την πορτοκαλί μπάλα!
To Δ.Σ. της Ε.Α. ΚΑ. ευχαρίστησε εκ των προτέρων όλους όσους έχουν συμβάλει, ώστε το πρώτο μας Camp να είναι απόλυτα επιτυχημένο και στο διάστημα που θα διεξαχθεί, τα παιδιά να μάθουν όσο περισσότερα πράγματα γίνεται για το άθλημα που αγαπάνε.
Στόχος είναι το Basketball Camp της Ε.Α. ΚΑ. να γίνει θεσμός και να αποδείξει πως το ακριτικό νησί μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν.
 
πηγή: prasinanea.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!