Καλύμνικη συμμετοχή στην επιτροπή προώθησης ανδρικού πόλου του Παναθηναϊκού

Αναζητούνται χορηγίες για το πόλοΣτην ανεύρεση πόρων προκειμένου να καλυφθεί το μπάτζετ της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2014 - 2015, έχουν ρίξει το βάρος τους οι υπεύθυνοι του τμήματος.
 
Στο πλαίσιο αυτό κάνουν συνεχείς επαφές με επιφανείς φίλους του Τριφυλλιού και με διάφορες εταιρίες, με σκοπό να συνάψουν συμβάσεις και να εξασφαλίσουν συνδρομές.
Προκειμένου οι ενέργειες να γίνουν πιο αποτελεσματικές, στην επιτροπή προώθησης ανδρικού πόλου στην οποία συμμετέχουν ήδη ο επικεφαλής του υγρού στίβου, Ανδρέας Ζώτος και ο Μαρίνος Θεοφιλόπουλος, προστίθενται ο Ραφαήλ Καλογερόπουλος και ο Πιέρρος Τζανετάκος.
Σύντομα θα αρχίσει να υλοποιείται και ο αγωνιστικός σχεδιασμός που έχει χαραχθεί, ώστε να ανανεώσουν οι πολίστες του περσινού ρόστερ και να ακολουθήσει η αναγκαία ενίσχυση.
 
πηγή:http://prasinanea.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!