Ελένη Ρήγα: Μία 17χρονη Καλυμνιά που διαπρέπει στη Δανία στο αγώνισμα του πατινάζ

Μία 17χρονη Καλυμνιά που διαμένει μόνιμα στη Δανία διαπρέπει στο αγώνισμα του πατινάζ (roller skate) στο δρόμο και στον πάγο. Πρόκειται για την Ελένη Ρήγα κόρη του συμπατριώτη μας Μικέ Β.Ρήγα και της Κάρεν.
Η Ελένη ξεκίνησε να τρέχει σε ηλικία 6 ετών. Ανήκει στην Βελγική επαγγελματική ομάδα Cadomotus και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της Δανίας από ηλικία 13 ετών.
Είναι κάτοχος 3 ρεκόρ Δανίας στον πάγο στις αποστάσεις 500-1000-1500 μ. Εχει συνολικά 52 τίτλους Δανίας (40 φορές πρωταθλήτρια Δανίας). Το 2013 5η στο πανευρωπαϊκό στα 10 κμ, 8η στο παγκόσμιο στην Οστάνδη τον Αύγουστο του 2013 στα 10 κμ και στους ίδιους αγώνες στα 20 κμ και ενώ βρίσκοταν στην 3η θέση 1κμ πριν τον τερματισμό. είχε ένα ατύχημα μετά από πέσιμο με αποτέλεσμα να σπάσει την κλείδα της.
Τον Ιανουάριο του 2014, 4 μήνες μετα τον τραυματισμό της, στους προκριματικούς του Ingsl της Αυστρίας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων (κάτω απο 18) στον πάγο που θα γίνει στην Νορβηγία, προκρίθηκε καταρρίπτοντας 2 ρεκόρ Δανίας. Στόχος της η πρόκριση στους χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2018. Η Ελένη ακολουθεί το ειδικό 4 ετές Λύκειο για τα μέλη της εθνικής ομάδας.
 
πηγή: http://kalymnos-news.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!