Α.Ο. ΒΑΘΥ: 24 ώρες μετά τη ΣΦΑΓΗ !

Προς: Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ.Δ , Υπόψη κ. Τσαγκάρη Βασίλη Κοιν: 1. Ε.Π.Σ.Δ , 2. Μ.Μ.Ε ΘΕΜΑ: 24 ώρες μετά τη ΣΦΑΓΗ.
Κύριε Πρόεδρε,
Με σεβασμό απέναντι στο πρόσωπο σας αλλά και στη δουλεία την οποία σας έχει αναθέσει η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Δ, ως υπεύθυνος της διαιτησίας, έχουμε να σας υποβάλλουμε μερικές υποδείξεις-προτάσεις-ερωτήσεις.
1. Άμεση σύγκληση διαιτητικού σεμιναρίου με θέμα: ΄΄Οι διαιτητές δεν είναι οι πρωταγωνιστές των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων΄΄. Πιστέψτε μας, δεν το γνωρίζουν!!!
2. Άμεση απομάκρυνση των μη ικανών, μη σχετικών και επικίνδυνων φαινομένων που υπάρχουν στους κόλπους της διαιτησίας. Θα μας βάλουν σε μπελά, και εσάς και εμάς.
3. Πως είναι δυνατόν σε 3 από τις 4 αναμετρήσεις της ομάδας μας στη Ρόδο να μας έχει διαιτητεύσει ο κ. Ατσικνούδας; Μήπως δεν υπάρχουν άλλοι τόσο...... ικανοί;
4. Την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητικού τρίο της χτεσινής αναμέτρησης μεταξύ του συλλόγου μας και του Κολοσσού Κάστρου. Αποτελούν πρόκληση για το χώρο.
Κύριε πρόεδρε, επειδή είθισται οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις να πρέπει να διεξάγονται επί ίσους όρους, αυτό είναι αρχή για μας, σας παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή την ανακοίνωση μας και να επιληφτείτε αρμοδίως. Σεβαστείτε την προσπάθεια κυρίως των αθλητών μας, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ, που κάτω από αντίξοες συνθήκες ξεκίνησαν μια μικρή Οδύσσεια στις 4 το πρωί και άλλαξαν 4 συγκοινωνιακά μέσα προκειμένου να είναι στην ώρα τους για να παίξουν ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν να τυγχάνουν τέτοιας αντιμετώπισης από τους αμειβόμενους κομπάρσους του αθλήματος.
Δεν θα το επιτρέψουμε!!!
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Κολοσσού Κάστρου.
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ
-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΙΚΕΣ Α. ΡΗΓΑΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!