Γιάννης Γιαννικουρής : «Σας ευχαριστώ από καρδιάς»

Έναν πιστό στρατιώτη χάνει ο Καλυμνιακός αφού ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ομάδας Γιάννης Γιαννικουρής αποφάσισε λόγω διαφοράς φιλοσοφίας

με τον σύλλογο να μην συνεχίσει στο «πόστο» του.

Τόνισε πάντως σε δηλώσεις που έκανε στο giafkasports.gr ότι παρόλο αυτά θα μείνει δίπλα στη νέα διοίκηση που θα προκύψει απ' τις εκλογές που θα γίνουν τον Αύγουστο και θα βοηθήσει όσο μπορεί.
Αναλυτικά:
«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Καλυμνιακού, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια στον Καλυμνιακό. Η διαφορά φιλοσοφίας που υπάρχει με τον σύλλογο με "αναγκάζει" να μην είμαι πλέον τόσο κοντά και τόσο ενεργός στην ομάδα ωστόσο υπόσχομαι στη νέα διοίκηση ότι θα βοηθήσω όσο μπορώ».
 
Πηγή : giafkasports.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!