Αποφασισμένος ο Καλυμνιακός

Αποφασισμένοι να τραβήξουν το σχοινί μέχρι εκεί που δεν…παίρνει δηλώνουν οι άνθρωποι του Καλυμνιακού,

οι οποίοι περιμένουν μόνο την επικύρωση των νέων προκηρύξεων της ΕΠΣΔ από την ΕΠΟ για να προσφύγουν κατά του κύρους τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έλεγε χθες ο παράγοντας των Καλύμνιων, Νικήτας Γιαννικουρής, στην περίπτωση που η Ομοσπονδία απορρίψει την προσφυγή του σωματείου του, η διοίκηση δεν θα σταματήσει, αλλά θα προχωρήσει σε καταγγελία της ίδιας της ΕΠΟ στην ΟΥΕΦΑ!

Όπως είναι γνωστό, οι άνθρωποι του Καλυμνιακού αντιδρούν έντονα για την απόφαση της Ένωσης να μην συμπεριλάβει ανάμεσα στις ομάδες που προβιβάστηκαν στην Α κατηγορία στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα του περασμένου πρωταθλήματος της Β κατηγορίας ομίλου Νήσων.

Την τρίτη θέση είχε κατακτήσει ο ΠΑΟ Κω, που επίσης αντιδρά, με τους Καλύμνιους να κυνηγούν το θέμα για την περίπτωση που οι Κώοι δεν αποδέχονταν την πρόσκληση για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.

«Το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει. Μόλις η ΕΠΟ εγκρίνει τις προκηρύξεις, ο Καλυμνιακός προχωράει», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Νικήτα Γιαννικουρή, ο οποίος χαρακτήρισε την προκήρυξη διάτρητη απ' όλες τις πλευρές, υπογραμμίζοντας πως κανονικά έπρεπε να τηρηθεί ως Ευαγγέλιο η αρχική προκήρυξη και το νέο να διεξαχθεί κανονικά σ' έναν όμιλο.

Σημειώνεται, πως οι άνθρωποι του Καλυμνιακού βρίσκονται σε συνεννόηση με τον δικηγόρο και πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος θα τους εκπροσωπήσει.

 
Πληροφορίες : .rodiaki.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!