Τούρκος αθλητής: ''Έλληνες και Αρμένιοι είναι σκυλιά''

Ο σημαιοφόρος της Τουρκίας στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στη χώρα του, έγραψε ένα ρατσιστικό σχόλιο στο twitter του για τους Έλληνες και τους Αρμένιους με το θέμα να παίρνει έκταση,

όπως είχε συνέβη και με τη Βούλα Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Αυτοί οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά»,έγραψε ο 23χρονος αθλητής που είναι εναντίον των όσων διαμαρτυρήθηκαν στην Πλατεία Ταξίμ, σχολιάζοντας στο twitter: «Γ... τις διαδηλώσεις σας. Γαμ... προδότες» και σε άλλο τιτίβισμα του: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».

Βέβαια, όλα αυτά έχουν προκαλέσει την αντίδραση της Ελληνικής αποστολής που ζητάει εξηγήσεις και την αποβολή του Τούρκου. Όπως όλα δείχνουν ο Ριζά θα αποβληθεί από τη διοργάνωση ο σημαιοφόρος της Τουρκίας στην τελετή έναρξης των αγώνων και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης της ελληνορωμαϊκής πάλης.

Πάντως, η τουρκική ολυμπιακή επιτροπή ζήτησε αμέσως να τιμωρηθεί, όμως η τουρκική κυβέρνηση επικαλείται πως ο Ριζά Καγιάλπ έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του και έχει αποχωρήσει από το χωριό των αθλητών.

Για να φτάσουμε ως εδώ το θέμα πήγε στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Τουρκίας να συμφωνεί με την επιβολή της ποινής αποκλεισμού, όμως η Οργανωτική Επιτροπή μαζί με το υπουργείου Αθλητισμού της Τουρκίας προσπάθησαν να αποφύγουν το σκάνδαλο, αφού πρόκειται για τον σημαιοφόρο της χώρας τους και χρυσό νικητή ήδη της διοργάνωσης.

gazzetta


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!