Επικυρώθηκε η βαθμολογία, τέλος η ΑΕΚ

Ανεξάρτητα από την τύχη της καταγγελίας της ΑΕΚ κατά του Άρη, η Σούπερ Λίγκα επικύρωσε τη βαθμολογία, συνεπώς η Ένωση υποβιβάζεται οριστικά και αμετάκλητα.
 
Η φημολογία ότι η ΑΕΚ θα αποσύρει την καταγγελία που έχει κάνει για την προσφυγή του Άρη στα πολιτικά δικαστήρια, οργιάζει, ενώ η Σούπερ Λίγκα παρέπεμψε ήδη το θέμα στην ΕΠΟ.

Ανεξάρτητα όμως του τι θα κάνει η ΑΕΚ ή του τι θα αποφασίσει η ομοσπονδία, η διοργανώτρια Αρχή επικύρωσε τη Δευτέρα τη βαθμολογία του πρωταθλήματος στο σύνολο της.

Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση υποβιβάζεται και με τη βούλα στη Β' Εθνική και δεν μπορεί τίποτα πλέον να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη. Δηλαδή, ακόμα και στην περίπτωση που η ΕΠΟ δικαιώσει την ΑΕΚ για την καταγγελία που έχει κάνει και άρα ο Άρης υποβιβαστεί, τότε τη θέση του Άρη θα την πάρει ομάδα από τη Football League και όχι η «Ένωση».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Σούπερ Λίγκα παρέπεμψε την υπόθεση στην ΕΠΟ για δυο λόγους: α) Διότι το άρθρο 35 του ΚΑΠ απορρέει από το άρθρο 68 του καταστατικού της FIFA, το οποίο προβλέπει ότι οι ποινές σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλονται από τις ομοσπονδίες και β) επειδή πάντα για όλες τις περιπτώσεις προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια στο παρελθόν έχει επιληφθεί η ΕΠΟ.
 
sport-fm.gr
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!