Θανατική ποινή σε 21 οπαδούς!

Σε θάνατο δι' απαγχονισμού καταδικάστηκαν 21 οπαδοί που κρίθηκαν ένοχοι για την ενεργή συμμετοχή τους στα αιματηρά επεισόδια και το χαμό 74 οπαδών της Αλ Αχλί στο παιχνίδι με την Αλ Μασρί πριν από 13 μήνες στο Πορτσάιντ.


Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορουμένους και επέβαλε την εσχάτη των ποινών σε όσους κατά την ακροαματική διαδικασία αποδείχθηκε ότι είχαν άμεση σχέση με τις συμπλοκές στην εξέδρα και την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Σε άλλα πέντε άτομα επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης, σε αρκετούς επιβλήθηκαν μικρότερες ποινές φυλάκισης, ενώ 28 εκ των 73 κατηγορουμένων αθωώθηκαν. Με 15 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκαν επίσης δύο αστυνομικοί.

Η ανακοίνωση της ετυμηγορίας μεταδόθηκε τηλεοπτικά σε πανεθνικό δίκτυο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!