Σε διαθεσιμότητα ο Ταξίαρχος και ΕΔΕ για 24 αστυνομικούς για τα αίσχη στον τελικό μπάσκετ

Πρόκειται για τον επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας, ενω οι 24 Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας εναντίον των οποίων διατάχθηκε ΕΔΕ, ήταν οι επικεφαλής των διμοιριών που είχαν την ευθύνη για την τήρηση της τάξης στο γήπεδο.


Η ΕΔΕ διατάχθηκε για την διερεύνηση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών σχετικά με πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Σε σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί, ο κ. Δένδιας, ζήτησε να μην επαναληφθούν σκηνές σαν αυτές που είδε το πανελλήνιο από τις τηλεοράσεις του.

"Σκηνές με τις οποίες", όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, "όχι μόνο αμαυρώνεται το αθλητικό ιδεώδες αλλά και τραυματίζεται η διεθνής εικόνα της χώρας μας."

Η αλήθεια είναι ότι τα ερωτήματα είναι πολλά όπως για παράδειγμα γιατί δεν αντέδρασαν οι αστυνομικοί οταν κάποιοι εισέβαλλαν στο γήπεδο και προσπάθησαν να βγάλουν όπως φαίνεται στο βίντεο, ακόμα και μαχαίρι!
 
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!