«Μηδενίστηκε» η Ε.Α Καλύμνου

Στα χαρτιά κέρδισε το χθεσινό παιχνίδι με την Ε.Α. Καλύμνου, ηΑ.Ε. Δικαίου...

Οι «σφουγγαράδες» υπέβαλαν την παραίτηση τους από το εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής στον όμιλο νήσων της Α' Κατηγορίας και έτσι το συγκρότημα του Δημήτρη Τζομάκα πήρε χωρίς κόπο το δίποντο της νίκης. Έτσι η Α.Ε.Δ. φτάνει τους 15 βαθμούς και εξασφάλισε και μαθηματικά τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ για την Ε.Α. Καλύμνου τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, είναι πολύ πιθανό η ομάδα να μην κατέβει και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή 2000, οπότε και θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Ουσιαστικά το μόνο κομμάτι που λειτουργεί στις τάξεις της Ε.Α.ΚΑ. είναι οι ακαδημίες, αφού το ανδρικό υπολειτουργεί εδώ και αρκετούς μήνες. Οι παίκτες δεν πηγαίνουν στις προπονήσεις και κατά τα φαινόμενα ήταν λάθος η συμμετοχή της ομάδας στο ανδρικό πρωτάθλημα. Η Ε.Α.ΚΑ. χρειάζεται ένα «ηλεκτροσόκ» για να μπορέσει να ορθοποδήσει στους άνδρες, αφού ουσιαστικά το ενδιαφέρον έχει ατονήσει και μάλιστα σε έντονο βαθμό.

Πηγή: www.12soccer.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!