Μάχονται για καλό σκοπό

Το ερχόμενο Σάββατο 11 Νοεμβρίου πραγματοποιούνται οι 1οι φιλανθρωπικοί αγώνες Hermes Cup - Help & Donate στο «Σπίτι της Πάλης» (Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων). Διοργανωτής ο Ερμής Α.Ο. υπό την αιγίδα των ελληνικών ομοσπονδιών Τζούντο και Πάλης.


Εμπνευστής του εγχειρήματος είναι ο Ερμής Δημητρόπουλος, «μπολιασμένος» από μικρό παιδί με τα μαχητικά αθλήματα (με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις), αλλά και με την ιδέα της ανιδιοτελούς προσφοράς όταν κάποιος έχει ανάγκη από στήριξη.

«Μεγάλωσα σε οικοτροφείο και αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που υπάρχουν. Θέλω μέσα από αυτούς τους αγώνες να δώσω αξία σε αυτό που κάνουμε και να ανταποδώσω την βοήθεια που δέχθηκα», εξηγεί ο ίδιος στο sport-fm.gr

Η συμμετοχή ανά αθλητή είναι 15 ευρώ, με όλα τα έσοδα να προορίζονται αποκλειστικά για φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και όποιος έχει τη δυνατότητα και τη διάθεση να στηρίξει επιπλέον τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία μπορεί να συνδράμει αγοράζοντας ένα από τα μπλουζάκια που θα διατίθενται.

Τους αγώνες θα παρακολουθήσουν από κοντά παιδιά από το Ίδρυμα Χατζηκώνστα.

Δείτε στο παρακάτω σποτ, το μήνυμα των ανθρώπων του χώρου, όπως ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του τζούντο, Ηλίας Ηλιάδης.
 
 
sport-fm.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!