Κριτής στίβου νεκρός από ακόντιο αθλητή

Πέθανε τα ξημερώματα στο Ντίσελντορφ 75χρονος κριτής στίβου, ο οποίος την Κυριακή, στη διάρκεια αγώνων τραυματίστηκε από το ακόντιο 17χρονου αθλητή.


Το 700 γραμμαρίων ακόντιο καρφώθηκε στην καρωτίδα του 75χρονου Ντίτερ Σ. καθώς στη διάρκεια της βολής του 17χρονου, άρχισε να περπατά στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κάνει τη μέτρηση.  Οι αγώνες στην περιοχή Wilhelm Unger σταμάτησαν αμέσως ενώ στο γήπεδο βρίσκονταν περίπου 300 έφηβοι αθλητές και 800 θεατές. Το γήπεδο εκκενώθηκε ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ντίσελντορφ, όπου τελικά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.
 
pamesports.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!