Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη λαθρομετανάστευση και τον πνιγμό

Μια συγκλονιστική ιστορία, ένα τραγικό τέλος για μια αθλήτρια που από την κούρσα των 200 μέτρων των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνο βρήκε το θάνατο καθώς προσπαθούσε να περάσει στην Ιταλία.


Η Σάμια Γιουσούφ Όμαρ, Σομαλή αθλήτρια που έτρεξε στην κούρσα των 200 μέτρων στους Ολυμπιακούς του 2008, πιστεύεται πως πνίγηκε προσπαθώντας να φτάσει στην Ιταλία με ένα σκάφος γεμάτο μετανάστες.

Το αποκάλυψε πρόσφατα στην Ιταλία ένας πρώην συνάδελφός της.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο pubblicogiornale.it, ο Σομαλός Αμπντί Μπίλε, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής των 1.500 μέτρων, ανακοίνωσε το Σαββατοκύριακο το θάνατο της 21χρονης σπρίντερ.

Φαίνεται πως πνίγηκε μαζί με άλλους μετανάστες στο ναυάγιο ενός σκάφους ενώ προσπαθούσε να διαπλεύσει τη Μεσόγειο από τη Λιβύη.

Ο Μπίλε δεν διευκρίνισε πότε μπορεί να συνέβη το τραγικό γεγονός. "Ήταν μια πολύ καλή αθλήτρια. Ένα υπέροχο κορίτσι", είπε.

Το BBC μετέδωσε χθες πως η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Σομαλίας επιβεβαίωσε το θάνατο της Σάμια, χωρίς πάντως να κάνει γνωστές λεπτομέρειες.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!