Ζήτησαν βοήθεια για τους αγνοούμενους αθλητές

Αξιωματούχοι του Καμερούν ζήτησαν τη συμβολή της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, προκειμένου να εντοπίσουν τους επτά αθλητές τους που αγνοούνται.


Συγκεκριμένα... πέντε μποξέρ, ένας κολυμβητής και η τερματοφύλακας της ποδοσφαιρικής ομάδας εξαφανίστηκαν από το ολυμπιακό χωριό και οι αρμόδιοι υποψιάζονται ότι σκοπός τους είναι να βρουν άσυλο σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα όπου οι οικονομικές συνθήκες θα είναι καλύτερες.

Η Οργανωτικής Επιτροπή "Λονδίνο 2012" έχει ήδη ενημερώσει την βρετανική αστυνομία όμως δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρά μόνο το Νοέμβριο οπότε και θα λήξει η βίζα των επτά Καμερουνέζων.

"Η ολυμπιακή επιτροπή του Καμερούν μας ενημέρωσε γραπτώς ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές εγκατέλειψαν το ολυμπιακό χωριό και ζήτησαν τη βοήθεια μας", είπε ο εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής και συνέχισε:

"Νομίζω ότι είμαστε σε μία εξαιρετικά δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή διότι αυτή τη στιγμή νομιμοποιούνται να είναι στην χώρα, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι".
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!