«Χάλκινος» ο Ηλιάδης, πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα

Στον τελικό του ρεπεσάζ της κατηγορίας των -90 κιλών του τζούντο, ο χρυσός ολυμπιονίκης της Αθήνας νίκησε με Yuko τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Καμίλο και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.


Ο αγώνας ήταν κλειστός και κρίθηκε 20'' πριν από τη λήξη του, όταν ο διαιτητής χρέωσε δεύτερη παρατήρηση στον Βραζιλιάνο τζουντόκα και έδωσε το δικαίωμα στον Ηλιάδη να πανηγυρίσει μια νέα μεγάλη επιτυχία.

Ήταν μάλιστα το πρώτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Το χρυσό στην Κορέα

Χρυσός ολυμπιονίκης στην κατηγορία των -90 κιλών αναδείχθηκε ο Νοτιοκορεάτης Ντάε Ναμ Σονγκ, καθώς στον τελικό επικράτησε με Waza-ari στο golden score του Κουβανού Άσλεϊ Γκονζάλες. Το άλλο χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ιάπωνας Μασάχι Νισιγιάμα, νικώντας τον Ρώσο Κίριλ Ντενίσοφ.
 
contra.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!