Διφορούμενη δήλωση Ρογκ: «οι Αγώνες επέστρεψαν σπίτι τους»

«Φωτιές» άναψε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, που στην ομιλία του στην τελετή έναρξης του Λονδίνου είπε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες επέστρεψαν στο σπίτι τους!


«Κατά μία έννοια, οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν σπίτι τους απόψε», ήταν η αποστροφή στο λόγο του «αθάνατου», η οποία είναι ολίγον τι παρεξηγήσιμη και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Ζακ Ρογκ αναφερόταν στο ότι το Λονδίνο διοργανώνει τους Αγώνες για τρίτη φορά μέσα σε 104 χρόνια και στο ότι οι κανονισμοί πολλών αθλημάτων δημιουργήθηκαν στην Βρετανία, ωστόσο, ούτε μια νύξη δεν έκανε στη χώρα που τους «γέννησε».

Το Facebook και το Twitter γέμισαν από επικριτικά σχόλια για τον πρόεδρο της ΔΟΕ, ενώ, σε ανακοίνωσή τους, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» καλούν τον κ. Ρογκ να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

star.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!