Θα πάρουμε πίσω το αίμα των Ελλήνων λένε τώρα οι Ιταλοί

Τα πικρόχολα σχόλια των Γερμανών άρχισαν μόνο που αυτή την φορά στο στόχαστρο είναι η Ιταλία και στον αγώνα που έχουν οι δύο χώρες στα ημιτελικά του Euro.


« Το ματς Ιταλία-Γερμανία, στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, αποκτά τεράστια συμβολική σημασία, όπως συνέβη και την Πέμπτη, με την Εθνική της Ελλάδας», σημειώνουν οι παρατηρητές στην Ρώμη.

«Στο ποδοσφαιρικό πεδίο υπάρχει η προοπτική απόκτησης του ευρωπαϊκού τροπαίου, στο πολιτικό, η αναγκαιότητα να σωθεί το ευρώ, έστω και αν έχει γίνει σαφές ότι η Γερμανία, στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρόκειται να επιμείνει, και πάλι, στην γραμμή της απόλυτης λιτότητας», αναφέρει ο διαδικτυακός τόπος Liberoquotidiuano.it

«Τα στοιχήματα, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ευνοούν την "Σκουάντρα Ατζούρα"», τονίζει η δημόσια ραδιοφωνία της Ιταλίας, Rai.

Οι φίλαθλοι της Αιώνιας Πόλης -προσθέτει η Rai- θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το ματς της Πέμπτης από γιγαντοθόνη που πρόκειται να στηθεί στην κεντρική Piazza del Popolo (Πλατεία του Λαού).

Για «ραντεβού με την Ιστορία» κάνει λόγο, σήμερα, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Ιταλίας, Ansa. «Η Γερμανία μπορεί να αρχίσει να τρέμει. Οι "Ατζούρι" και οι Γερμανοί συναντήθηκαν, συνολικά, τριάντα φορές, σε απευθείας ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Ο απολογισμός κάνει λόγο για δεκατέσσερις ιταλικές νίκες, εννέα ισοπαλίες και επτά γερμανικές επιτυχίες», προσθέτει το ιταλικό πρακτορείο.

«Η Ιταλία και το ευρωπαϊκό ματς. Τώρα είναι η ώρα της αναμέτρησης με την Μέρκελ, έχοντας επίγνωση της αξίας μας», γράφει η εφημερίδα "Κοριέρε Ντέλα Σέρα". «Θα συναντήσουμε τους Γερμανούς χωρίς εθνικιστικούς ρεβανσισμούς, ξέροντας, όμως, καλά πόσο αξίζουμε, διότι, στην ευρωπαϊκή μάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ιταλία μπορεί να υπερισχύσει και εκτός γηπέδου», αναφέρει η "Κοριέρε".

«Η Bild περνά στις απειλές», τονίζει τέλος, η εφημερίδα της Ρώμης "Λα Ρεπούμπλικα" και προβάλλει τον τίτλο της γνωστής, και στην Ελλάδα, συγκεκριμένης γερμανικής εφημερίδας, σύμφωνα με την οποία «έφτασε η ώρα για το οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους Ιταλούς».
 
news.pathfinder.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!