Οι Τούρκοι προκαλούν και σε αγώνες παιδιών!

Ακόμα και οι προκλήσεις έχουν όρια που δυστυχώς οι Τούρκοι τα ξεπέρασαν. Σε αγώνες μικρών παιδιών που θα διεξαχθούν στην Άγκυρα, οι διοργανωτές κάλεσαν το ψευδοκράτος της Βορείας Κύπρου αν και αυτό δεν έχει αναγνωρισθεί από καμία χώρα!

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ελληνικής αποστολής που σε συννενόηση με την Γενική Γραματεία Αθλητισμού πήρε τους αθλητές και αποχώρησε άμεσα από το Kids Festival.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης ενήργησε ακαριαία και έτσι η ομάδα βόλεϊ δεν θα πάρει μέρος στους αγώνες ενώ λίγο αργότερα εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε για το απαράδεκτο συμβάν.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

"Η Ε.Ο.ΠΕ., σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αποφάσισε να αποσύρει από τη συνέχεια της διοργάνωσης την ομάδα επίλεκτων κοριτσιών που ταξίδεψε στην Άγκυρα για το Kids Festival.

Ο λόγος είναι ότι διαπιστώθηκε πως σε άλλα αθλήματα της ευρύτερης διοργάνωσης που εντάσσεται και το τουρνουά βόλεϊ, συμμετέχουν αθλητές από τα κατεχόμενα της Κύπρου.

Η επίλεκτη ελληνική ομάδα αγωνίστηκε νωρίς το πρωί κόντρα στην Ολλανδία και στη συνέχεια αποσύρθηκε από τους αγώνες μετά τις επαφές της ελληνικής ομοσπονδίας με την Πολιτεία.

Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη 26 Απριλίου."

Η Ελλάδα θα συμμετείχε σε αγώνες μπάντμπιντον, πάλης και βόλεϊ όμως όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία πολυάριθμης αποστολής του ψευδοκράτους της Βορείας Κύπρου, αποχώρησαν από τους αγώνες.

sigmalive.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!