Διώξη για απόπειρα εκβίασης σε Μπέο

Ποινική δίωξη κατά του Αχιλλέα Μπέου, για απόπειρα εκβίασης με απειλή της δραστηριότητας του εξαναγκαζομένου, άσκησε την Πέμπτη (14/04) ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, μετά την έρευνα που διενήργησε αναφορικά με τον αγώνα του φετινού πρωταθλήματος μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού.

Ο κ. Σιμιτζόγλου διευκρίνισε ότι, αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υποβάλλει σχετικό αίτημα, τότε η υπόθεσή του θα συσχετιστεί με την δικογραφία που αφορά τον αγώνα τουΓιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στηΜακάμπι και τον Ολυμπιακό, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες.Η ποινική δίωξη πάντως είναι γιαπλημμέλημα κάτι που σημαίνει ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν κινδυνεύει να εκπέσει από κάποιο από τα αξιώματα που κατέχει.

Παράλληλα, ο κ. Σιμιτζόγλου έστειλε αντίγραφο του φακέλου της υπόθεσης στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο, προκειμένου να επιληφθεί στο πλαίσιο όσων προβλέπει οΚΑΠ.

Αναβολή στην απολογία

Στο μεταξύ μετά το Πάσχα θα απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague ο Αχιλλέας Μπέος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη (14/04) να απολογηθεί στην διοργανώτρια αρχή, με την κατηγορία της φραστικής επίθεσης στον Τάσο Κάκο, διαιτητή της αναμέτρησης με τον Αρη, για την 29η αγωνιστική και τις ύβρεις που φέρεται να είχε εξαπολύσει κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου.

Αιτίες της αναβολής της απολογίας ήταν το οικογενειακό πρόβλημα υγείας του Αχιλλέα Μπέου.

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!