Ο εφιάλτης των ποδοσφαιριστών που κάνουν ...θέατρο!

Σε μια προσπάθεια να περιορίσει το θέατρο το οποίο συχνά παίζεται στα γήπεδα με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές οι οποίοι επιδίδονται σε ψεύτικες βουτιές και ακόμη πιο ψεύτικους σφαδασμούς προκειμένου να κερδίσουν φάουλ, η βρετανική εταιρεία Small Fry σχεδίασε και παρουσιάζει ένα νέο προϊόν

Ο λόγος για μια σειρά επικαλαμίδες εξοπλισμένες με ειδικούς αισθητήρες οι οποίοι θα φανερώνουν πότε κάποιος ποδοσφαιριστής ο οποίος ζητάει φάουλ έχει πραγματικά δεχθεί αντικανονικό μαρκάρισμα και πότε αυτός κάνει θέατρο.

«Κάθε επικαλαμίδα έχει δύο σένσορες, έναν που ''καταλαβαίνει'' πότε κάποιος άλλος παίκτης πλησιάζει απειλητικά και έναν ο οποίος ''νιώθει'' τα όποια σκληρά μαρκαρίσματα. Επιπλέον διαθέτει και έναν συναγερμό ο οποίος χτυπάει μόνο όταν ενεργοποιηθούν και οι δύο αισθητήρες, επιβεβαιώνοντας πως πράγματι έγινε φάουλ. Κοινώς, εάν κάποιος προσπαθήσει να ξεγελάσει την επικαλαμίδα κλοτσώντας τον εαυτό του, ο συναγερμός δεν θα λειτουργήσει γιατί ο ένας αισθητήρας δεν θα έχει εντοπίσει την ύπαρξη κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή κοντά», εξηγεί ο Άντι Σο, ένας από τους σχεδιαστές του προϊόντος.

http://www.ethnos.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!