Τρίτες στα Δωδεκάνησα οι μικρές «κυρίες» της Ε.Α.ΚΑ.

Το final four Δωδεκανήσου στην κατηγορία κορασίδων ολοκληρώθηκε με την Ε.Α.ΚΑ να καταλαμβάνει την 3 θέση.

 

Στο πρώτο παιχνίδι οι μικρές της Ε.Α.ΚΑ μέχρι και τα μισά του 4ου δεκάλεπτοτ ήταν κοντά στο σκορ με το φαβορί του αγώνα Διαγόρα να βρίσκετε πάντα μπροστά.Έμα κακό 2λεπτο όμως επέτρεψε στις Ροδίτσσες να επιβλιθούν με σκορ 51-42.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 13-8, 25-20(ημ.), 39-32, 51-42
Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Καραντώνης): Χατζηβασιλείου Ν. 3, Κουτούζη, Χαντσαρίδου 4, Πολιά 23, Χατζηβασιλείου Θ. Σισαλούη, Μεϊμάρη 4, Ζαϊρη 8, Γλυνάτση.

Στον μικρό τελικό τα κορίτσια μπήκαν διστακτικά στην αρχή με αποτέλεσμα να αφήσουν την ομάδα της Κρεμαστής Ρόδου να προηγηθεί. Όμως παρόλο αυτό το κόλλημα, οι παίκτριες πήραν αέρα και έτσι η Πόλια που ανέλαβε δράση, η Ζαΐρη με μαεστρικές άμυνες, οι Χατζηβασιλείου Μ. και Μειμάρη που ήταν σε όλες τις φάσεις και κάνονατας πάρτυ κάτω από την μπασκέτα, η Χατζαρίδου που χανόταν στους εφνιδιασμούς, οι Σισαλούη και Κουτούζη που παρέδιδαν μαθήματα στις ασσιστ και οι τρεις μικρές Χατζηβασιλείου Θ., Γλυνάτση και Κυπραίου που άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ο αγώνας έλειξε με σκορ 38-46

Τα δεκάλεπτα ήταν: 17-6, 19-20(ημ.), 26-30, 38-46
Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Καραντώνης): Κυπραίου, Χατζηβασιλείου Μ. 3, Κουτούζη, Χαντσαρίδου, Πολιά 26, Χατζηβασιλείου Θ., Σισαλούη 4, Μεϊμάρη 3, Ζαϊρη 10, Γλυνάτση.

Τελική κατάταξη:

1. Ιπποκράτης Κω

2. Γ.Σ.Διαγόρα.

3. Ε.Α.Καλύμνου

4. Πήγασσος Κρεμαστής.

Συγχαρητήρια σε παίκτριες και προπονητές!!!

-Ευχαριστούμε την κ. Εύη Βασιλοπούλου για τις πληροφορίες.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!