Επικηρύχθηκε με 10.000 ευρώ οπαδός

Η Ανόρθωση παραδίδει... δωρεάν μαθήματα στις ελληνικές ομάδες για την καταπολέμηση της βίας. Με ανακοίνωση που εξέδωσε επικηρύσσει τον οπαδό που πέταξε κροτίδα στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Οπαδός της Ανόρθωσης είχε πετάξει κροτίδα στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Αντώνη Γιωργαλλίδη, κατά την διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα στο ΓΣΠ. Η διοίκηση της ομάδας αποδεικνύοντας πως θέλει να βρει τον ένοχο εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου επικηρύττει το άτομο το οποίο στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, έριξε στο 45ο λεπτό κροτίδα προς την κατεύθυνση του τέρματος της Ομόνοιας.

Όποιος μπορεί να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία που να οδηγεί στον εντοπισμό και στη σύλληψη του συγκεκριμένου ατόμου για προσαγωγή του ενώπιον δικαστηρίου, θα αμειφθεί με το ποσό των 10.000 ευρώ."

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!