Ξύλο στην Ορεστιάδα! - Συγκρούσεις χούλιγκανς πριν τον τελικό του κυπέλλου βόλεϊ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγες ώρες πριν τον τελικό του κυπέλλου βόλεϊ ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό με οπαδούς των δύο ομάδων να συγκρούονται στην πλατεία της πόλης και έξω από το γήπεδο.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η πόλη της Ορεστιάδας λίγες ώρες πριν τον τελικό του κυπέλλου βόλεϊ ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό.

Δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, περίπου 200 οπαδοί από κάθε πλευρά συγκρούστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Ακολούθησε επέμβαση και συμπλοκές με την αστυνομία,η οποία μετά από αρκετή ώρα κατάφερε να ηρεμήσει τα πνευμάτα, προχωρώντας μάλιστα σε πέντε συλλήψεις.

Πάντως η διάθεση των χούλιγκανς φάνηκε από νωρίς, όταν οπαδοί του Ηρακλή συγκρούστηκαν με οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από τον σύνδεσμο οπαδών των "ερυθρόλευκων" στην πλατεία της πόλης.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!