Πλατινί: «Η ανοχή στη χώρα σας τελειώνει»

Η ΕΠΟ καλεί στην Ελλάδα τον Μισέλ Πλατινί προκειμένου να βοηθήσει να μπει ένα τέλος στα φαινόμενα της βίας. Ο πρόεδρος της UEFA σκέφτεται ακόμα και τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα", ο πρόεδρος της UEFA, που έχει ενημερωθεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου, είναι πιθανό να έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Γάλλος φέρεται να έχει προβληματιστεί ιδιαιτέρως μετά τα έκτροπα του "ντέρμπι" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αν τελικά έρθει δεν θα είναι για να συζητήσει για την τιμωρία εκείνων που δημιούργησαν τα επεισόδια, αλλά  το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς μετά τις πρόσφατες εικόνες έφτασε "ο κόμπος στο χτένι" για τον Πλατινί.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!