Στις 7,30 σήμερα το βράδυ, τα πάντα θα «νεκρώσουν»!

Και να μην έχεις ιδέα από ποδόσφαιρο, και να μην ξέρεις τι σημαίνει ένα ποδοσφαιρικό «ντέρμπι», ακούγοντας και διαβάζοντας όλα αυτά που αναφέρονται στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, σε προκαλούν ενδιαφέρον και σε αναγκάζουν να καθηλωθείς στον καναπέ του σπιτιού σου για να παρακολουθήσεις αυτό τον πολυσυζητημένο αγώνα μεταξύ των δύο «αιωνίων»!

Φυσικά, πρόκειται για ένα παιχνίδι, που ενδεχομένως να κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό και τον φετινό πρωταθλητή, αφού ο Ολυμπιακός με τους συν 7 βαθμούς που έχει, αν κερδίσει τον σημερινό του αντίπαλο, πάει στους συν 10 βαθμούς διαφορά, οπότε μάλλον τελειώνουν όλα. Αν συμβεί το αντίθετο, η διαφορά μειώνεται στους 4, οπότε παίρνει φωτιά το πρωτάθλημα, ενώ αν έρθουν ισόπαλοι, τότε η διαφορά παραμένει στους 7 και μαζί μ΄ αυτήν παρατείνεται και η αγωνία!

Σήμερα, λοιπόν, στις 7,30 μ.μ., οι καφετέριες, τα μπαρ, και γενικά όλοι οι χώροι εστίασης που διαθέτουν τηλεόραση αναμένεται να γεμίσουν από κόσμο προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες που όταν παίζουν μεταξύ τους, τα πάντα εκείνη την ώρα «νεκρώνουν», και το μόνο που θα ακούγονται θα είναι οι φωνές των φιλάθλων και των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Τυχεροί πάντως θεωρούνται εκείνοι που θα βρίσκονται μέσα στο "Καραϊσκάκη"! Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ.

- city of petaloudes


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!