Οι «χούλιγκανς» θα βλέπουν τον αγώνα από το...αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους .

Για χρονικό διάστημα έξι μηνών θα απαγορεύεται σε όσους «χούλιγκανς» καταδικάζονται για πράξεις βίας, να μπαίνουν στα γήπεδα. Αυτό προβλέπει  το άρθρο 5 του νομοσχεδίου για την πάταξη της βίας στα γήπεδα, το οποίο παρουσιάζεται την Τρίτη, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη.

Οι «χούλιγκανς»«, όχι μόνον δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στο γήπεδο, αλλά για όσο χρόνο διαρκεί η απαγόρευση θα είναι υποχρεωμένοι να εμφανίζονται πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, στο αστυνομικό τμήμα τμήμα της περιοχής της κατοικίας τους και θα παραμένουν εκεί σ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα,

Το άρθρο αυτό, ωστόσο , υπάρχει και στο νόμο «Κατάργηση διατάξεων περί συνδέσμων φιλάθλων - Ιδρυση Λεσχών Φίλων», που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης στις 8 Οκτωβρίου 2008, πλην όμως παρέμεινε ανεφάρμοστος.

Ο κ. Νικητιάδης, δήλωσε στο «ΒΗΜΑonline», ότι αυτή τη φορά αυστηροποιείται και ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να το εφαρμόσει. Με το νομοσχέδιο δημιουργείται Διαρκής Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας υπό τον καθηγητή εγκληματολογίας κ. Ι. Πανούση.

www.tovima.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!