Ο πρώτος διαιτητής… τραβεστί!

Το πρωί φοράει τη στολή του, παίρνει τη σφυρίχτρα του και πάει στο γήπεδο για να σφυρίξει αγώνες ποδοσφαίρου!

...
Είναι ο 32χρονος Βραζιλιάνος διαιτητής Βαλέριο Φερνάντες Γκάμα που όπως αποκάλυψε το βράδυ γίνεται... η Λαλέσκα και χορεύει στα κλαμπ της πόλης του, στο Μπεμπερίμπε!
«Με λένε Λαλέσκα, μόνο τα βράδια, όταν πάω για χορό», τόνισε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει νιώσει κάποιου είδους ρατσισμού όταν πηγαίνει στα γήπεδα για να κάνει τον διαιτητή.
«Από όλους τους διαιτητές στη Σεαρά είμαι ο μόνος ομοφυλόφιλος. Κανείς ποτέ δεν μου είπε τίποτα. Με σέβονται σαν γυναίκα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν νιώθεις προκατάληψη ή ρατσισμό», δήλωσε.
Οσον αφορά στο τι γίνεται όταν κάποιος από τους ποδοσφαιριστές τον αναγνωρίζει ως Λαλέσκα στα κλαμπ που χορεύει, είπε: «Έχει πλάκα γιατί όταν οι παίκτες ξέρουν ποιος είμαι ποτέ δεν με φωνάζουν σαν τους άλλους 'αδερφή' ή 'π...να', αλλά «κλέφτη», όταν παίρνω κάποια απόφαση που δεν τους αρέσε».
Ο Βαλέριο ή... Λαλέσκα είναι διαιτητής στο πρωτάθλημα Σεαρά της Βραζιλίας (ένα από τα πολλά τοπικά της χώρας) και έχει άλλα 7 αδέρφια εκ των οποίων οι τρεις είναι επίσης ομοφυλόφιλοι...

sportdog.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!