Νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης.

Η τελευταία ημέρα του 2010 θα μείνει στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπως αναμενόταν, αποχώρησε από την προεδρία της ΠΑΕ, δίνοντας τη σκυτάλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κύριος Κόκκαλης αποφάσισε να παραδώσει τα σκήπτρα στον μεγαλομέτοχο των "ερυθρόλευκων", αλλά παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Πρώτος αντιπρόεδρος ανέλαβε ο γιός του Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης.

"Πραγματικά είναι μια πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για μένα. Τόσο από τη φίλαθλή μου πλευρά, όσο και από την επίσημη θέση μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωκράτη Κόκκαλη, για όλα όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό", τόνισε ο νέος πρόεδρος μετά το τέλος της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, όπου κι έγινε η παράδοση-παραλαβή από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Από τη μεριά του ο απερχόμενος πρόεδρος, Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε: «Μετά από 18 χρόνια προεδρίας στον Ολυμπιακό, πιστεύοντας ότι προσέφερα έργο και τίτλους στην ομάδα, παραδίδω τη σκυτάλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ένα γνήσιο Ολυμπιακό. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της αγαπημένης μας ομάδας. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, τους αθλητές και όλους τους συνεργάτες μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Θα παραμείνω πάντα κοντά στον Ολυμπιακό μας».

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε videostory της θητείας του Σωκράτη Κόκκαλη στην προεδρία του Ολυμπιακού

Ο πρώην, πλέον, πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε αποφασίσει να αφήσει τη θέση που κατείχε τιμητικά από το καλοκαίρι, μετά τη μεταβίβαση των μετοχών, κρίνοντας ότι έφτασε η στιγμή μετά από 17,5 χρόνια αδιάκοπης προσφοράς να αποσυρθεί από το προσκήνιο και να αφήσει εξ ολοκλήρου τα ηνία στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Ευάγγελος Μαρινάκης
Α' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κόκκαλης του Σωκράτη
Β' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κομινάκης
Γ' Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λούβαρης
Δ' Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μώραλης
Δ/νων Σύμβουλος: Ιωάννης Βρέντζος
Μέλη: Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Σταύρος Νταϊφάς, Κωνσταντίνος Μπαρμπής, Μιχάλης Κουντούρης, Ανδρέας Νασίκας, Νικόλαος Τραυλός, Αντώνιος Ρογκόπουλος και Αναστάσιος Τσούφης.

 

sportnooz.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!